Ida Bakery - Daily Baking Class
Day & Night the 1st in KL...

Location : No 77 , Lorong Keramat 1, Kg Dato Keramat, 50400 Kuala lumpur

Note : depan stesen Putra Damai dan sebelah KANAN UTC Keramat Mall
[rumah warna kelabu ,pagar putih]

tel : 0163357790 : sebarang pertanyaan or masaalah ,sila emails ajee ya..
emails : merpati66@gmail.com. fb : Ida Shops
http://www.facebook.com/IdaDailyBakingClass

Mbb acc : 1640-7000-8333
kelas bermula at 9.30am till finish modul ..



NOTE : "Open" bermaksud pada tarikh itu belum ada apa2 kelas , jika anda ingin belajar pada hari itu hubungi ida untuk belajar apa2 modul atas pilihan anda ya...

Pelajar tidak dibenarkan membawa anak kecik semasa kelas , supaya tiada gangguan.

WITH IMMEDIATE EFFECT - DEPOSIT UNTUK YURAN MESTI DIJELAS KAN 3 HARI SEBELUM KELAS, TIADA DEPOSIT , KELAS AUTOMATIK BATAL .HARAP MAKLUM DAN NO SMS.

REASON : DAH LETIH BANYAK KALI KENA TIPU....JADI LU FIKIR LEE SENDIRI YA..YANG DAH BAYAR DEPOSIT PULAK, KALAU TAK DATANG ,


KELAS 2015


KELAS BULAN MAY
===============

9hb Ahad : 930am till 1pm
Kelas Manggo & Oreo Float
Fees only

11-15hb : Open for personal class, sila pilih modul pilihan anda - lihat contoh digalery belah kanan ya dan whatsapp to 0163357790.

16hb : Sabtu : 930am till 1pm
kelas kek Kukus - 3 jenis Red Velvet, Kek Coklat Moist dan Kek Lumut
fees only RM150 perhead

17hb Ahad : 930am till 1pm
Kelas Silky Chocolate banana Cake
fees only RM250 perhead

18-22hb - Open for personal class, sila pilih modul pilihan anda - lihat contoh digalery belah kanan ya dan whatsapp to 0163357790.

23hb : Sabtu - 930am till 12pm
Kelas Maruku Gojes - bonus resepi maruku cheese
fees only RM150

24hb : Ahad - 930am till 1pm
Kelas Cookies Lidah Kuching
fees only RM100 - percuma 1 acuan loyang setiap
perserta - terhad 6 orang shj

25-29 : Open for personal class, sila pilih modul pilihan anda - lihat contoh digalery belah kanan ya dan whatsapp to 0163357790.

30hb : Sabtu - 930am till 1pm
kelas Cheese Tart Trio - Bluberry, Red Velvet & Nuttela. Fees only RM100 perhead

kelas Petang : 230pm
Kelas Manggo & Oreo Float
fees RM150 perhead

31hb : Ahad - 930am till 1pm
Kelas Tart Nenas tradisional - 6 bentuk [ Nastar, gulung, gunting, cepit, terap, sekundang]
fees only RM150



JIKA ANDA BERMINAT , UTK MENYERTAI MANA2 KELAS ,SILA WHATSAPP NAMA ANDA TO 0163357790 DAN NYATAKAN KELAS PILIHAN ANDA :)







Thursday, September 10, 2009

Cara Membuat Coklat - Majalah Aniqah Sept 09




Salam untuk semua

Ingat tak ida ada cerita ada shoot pasal cara2 membuat coklat pada bulan julai, sekarang baru keluar majalah Aniqah keluaran Sept, 09. Yang keluar cuma cara2 membuat coklat ajee...tangan tuannya yang nampak tuannya tak nampak ya..heheee so kalau tak sempat gie beli tu tengok ajee lee kat sini ya....


note : so ada yang teringin belajar membuat coklat sendiri contact ida at merpati66@gmail.com ya..kelas bermula 26/9

1 comment:

PelikBinAjaib said...

Salam, oh ada bengkel membuat coklat. Boleh la nak belajar cara membuat coklat. Memang puas hati kalau dapat buat coklat buatan tangan sendiri.