Ida Bakery - Daily Baking Class
Day & Night the 1st in KL...

Location : No 77 , Lorong Keramat 1, Kg Dato Keramat, 50400 Kuala lumpur

Note : depan stesen Putra Damai dan sebelah KANAN Keramat Mall
[rumah warna kelabu ,pagar putih]

tel : 0163357790 : sebarang pertanyaan or masaalah ,sila emails ajee ya..
emails : merpati66@gmail.com. fb : Ida Shops
http://www.facebook.com/IdaDailyBakingClass

Mbb acc : 1640-7000-8333
kelas bermula at 9.30am till finish modul ..



NOTE : "Open" bermaksud pada tarikh itu belum ada apa2 kelas , jika anda ingin belajar pada hari itu hubungi ida untuk belajar apa2 modul atas pilihan anda ya...

Pelajar tidak dibenarkan membawa anak kecik semasa kelas , supaya tiada gangguan.

WITH IMMEDIATE EFFECT - DEPOSIT UNTUK YURAN MESTI DIJELAS KAN 3 HARI SEBELUM KELAS, TIADA DEPOSIT , KELAS AUTOMATIK BATAL .HARAP MAKLUM DAN NO SMS.

REASON : DAH LETIH BANYAK KALI KENA TIPU....JADI LU FIKIR LEE SENDIRI YA..YANG DAH BAYAR DEPOSIT PULAK, KALAU TAK DATANG , NO REFUND YA..HARAP MAKLUM , NO B/FORWARD..

------------------


NOVEMBER
=====

22hb : Sabtu : 930am till finish
Kelas Roti Sarang Lebah & Chicken floss
fees only RM150 for new student & RM130 for
regular student dan terhad utk 4 orang sahaja .

23hb : Ahad : 930am till finish
Kelas Victoria Sandwich Cake with swiss merigue
buttercream
fees only RM120 for new student & RM100 for
regular student terhad utk 4 orang sahaja

24-28 open for personal class

29hb : Sabtu : 930am till 1030am
Kelas Ruquisimo terlajak laris
fees only RM100

11am till 1pm
kelas Bingka Cheese
fees only RM100 terhad utk 4 orang sahaja

30hb Ahad : 930am till finish
Kelas Asas Talam - 3 jenis [ Talam Sri Muka Pandan, Talam Sri Sarawak & Talam Suji
fees only RM150 terhead utk 4 orang sahaja

JIKA ANDA BERMINAT NAK JOINT
KELAS DIATAS, SILA WHATSAPP
NAMA TO 0163357790 UTK PENDAFTARAN

Thursday, September 10, 2009

Cara Membuat Coklat - Majalah Aniqah Sept 09




Salam untuk semua

Ingat tak ida ada cerita ada shoot pasal cara2 membuat coklat pada bulan julai, sekarang baru keluar majalah Aniqah keluaran Sept, 09. Yang keluar cuma cara2 membuat coklat ajee...tangan tuannya yang nampak tuannya tak nampak ya..heheee so kalau tak sempat gie beli tu tengok ajee lee kat sini ya....


note : so ada yang teringin belajar membuat coklat sendiri contact ida at merpati66@gmail.com ya..kelas bermula 26/9

1 comment:

PelikBinAjaib said...

Salam, oh ada bengkel membuat coklat. Boleh la nak belajar cara membuat coklat. Memang puas hati kalau dapat buat coklat buatan tangan sendiri.