Ida Bakery - Daily Baking Class
Day & Night the 1st in KL...

Location : No 77 , Lorong Keramat 1, Kg Dato Keramat, 50400 Kuala lumpur

Note : depan stesen Putra Damai dan sebelah KANAN UTC Keramat Mall
[rumah warna kelabu ,pagar putih]

tel : 0163357790 : sebarang pertanyaan or masaalah ,sila emails ajee ya..
emails : merpati66@gmail.com. fb : Ida Shops
http://www.facebook.com/IdaDailyBakingClass

Mbb acc : 1640-7000-8333
kelas bermula at 9.30am till finish modul ..



NOTE : "Open" bermaksud pada tarikh itu belum ada apa2 kelas , jika anda ingin belajar pada hari itu hubungi ida untuk belajar apa2 modul atas pilihan anda ya...

Pelajar tidak dibenarkan membawa anak kecik semasa kelas , supaya tiada gangguan.

WITH IMMEDIATE EFFECT - DEPOSIT UNTUK YURAN MESTI DIJELAS KAN 3 HARI SEBELUM KELAS, TIADA DEPOSIT , KELAS AUTOMATIK BATAL .HARAP MAKLUM DAN NO SMS.

REASON : DAH LETIH BANYAK KALI KENA TIPU....JADI LU FIKIR LEE SENDIRI YA..YANG DAH BAYAR DEPOSIT PULAK, KALAU TAK DATANG MAAF
DEPOSIT X BOLEH DIKEMBALIKAN.




UTK KELAS PERSONAL, SILA PILIH MODUL
PILIHAN ANDA & TARIKH DAN WA 0163357790.


kelas group - Kek Laici Box
date 1hb Okt Sabtu
masa 930am m till 1tgh
fees only RM100
berminat sila WA 0163357790.

Kelas group - assorted sandwich
date 2hb Okt ahad
masa 930am till 1tgh
fees only RM100 (terhad 4 org shj)

Kelas group Nona Manis Pandan & Jagong
date 3hb okt Isnin
masa 930am till 1230tgh
fees only RM100 shj (terhad 4 org shj)

berminat sila WA 0163357790








Thursday, September 10, 2009

Cara Membuat Coklat - Majalah Aniqah Sept 09




Salam untuk semua

Ingat tak ida ada cerita ada shoot pasal cara2 membuat coklat pada bulan julai, sekarang baru keluar majalah Aniqah keluaran Sept, 09. Yang keluar cuma cara2 membuat coklat ajee...tangan tuannya yang nampak tuannya tak nampak ya..heheee so kalau tak sempat gie beli tu tengok ajee lee kat sini ya....


note : so ada yang teringin belajar membuat coklat sendiri contact ida at merpati66@gmail.com ya..kelas bermula 26/9

1 comment:

PelikBinAjaib said...

Salam, oh ada bengkel membuat coklat. Boleh la nak belajar cara membuat coklat. Memang puas hati kalau dapat buat coklat buatan tangan sendiri.