Ida Bakery - Daily Baking Class
Day & Night the 1st in KL...

Location : No 77 , Lorong Keramat 1, Kg Dato Keramat, 50400 Kuala lumpur

Note : depan stesen Putra Damai dan sebelah KANAN Keramat Mall
[rumah warna kelabu ,pagar putih]

tel : 0163357790 : sebarang pertanyaan or masaalah ,sila emails ajee ya..
emails : merpati66@gmail.com. fb : Ida Shops
http://www.facebook.com/IdaDailyBakingClass

Mbb acc : 1640-7000-8333
kelas bermula at 9.30am till finish modul ..



NOTE : "Open" bermaksud pada tarikh itu belum ada apa2 kelas , jika anda ingin belajar pada hari itu hubungi ida untuk belajar apa2 modul atas pilihan anda ya...

Pelajar tidak dibenarkan membawa anak kecik semasa kelas , supaya tiada gangguan.

WITH IMMEDIATE EFFECT - DEPOSIT UNTUK YURAN MESTI DIJELAS KAN 3 HARI SEBELUM KELAS, TIADA DEPOSIT , KELAS AUTOMATIK BATAL .HARAP MAKLUM DAN NO SMS.

REASON : DAH LETIH BANYAK KALI KENA TIPU....JADI LU FIKIR LEE SENDIRI YA..YANG DAH BAYAR DEPOSIT PULAK, KALAU TAK DATANG , NO REFUND YA..HARAP MAKLUM , NO B/FORWARD..

2014
======

Kelas April at Ida bakery


12hb sabtu at 930am till finish
Kelas cookies raya selected - 4 jenis [ bangkit kelapa, bangkit cheese, red velved cookies & sugi brunei]
fees only RM150 - terhad 5 orang sahaja

13hb Ahad at 930am till 12pm
Kelas Homemade Pretzel Cookies (crispy & soft)
fees RM180 perhead

15-18hb - NO CLASS

19hb sabtu at 930am till finish
Juadah berbuka puasa - 3 jenis - cara berlauk, kueh bakar & ketayap
fees only RM150 perhead [ terhad 4 orang sahaja]

20hb Ahad at 930am till finish
Swill Roll Raya - teknik membuat swill roll yang mudah , sedap dan corak hari raya sebagai persiapan jualan raya nanti..
fees only RM200 terhad 4 orang sahaja.

21-25hb open for personal class

26hb sabtu at 930am til finish
Kelas Takoyaki + homemade sos tako
fees only RM150 percuma kuali & berus khas

27hb Ahad at 930am till finish
Kelas Karipap Pusar
fees only RM100


berminat sila whatsapp namad dan nyatakan kelas pilihan anda to 0163357790




Thursday, September 10, 2009

Cara Membuat Coklat - Majalah Aniqah Sept 09




Salam untuk semua

Ingat tak ida ada cerita ada shoot pasal cara2 membuat coklat pada bulan julai, sekarang baru keluar majalah Aniqah keluaran Sept, 09. Yang keluar cuma cara2 membuat coklat ajee...tangan tuannya yang nampak tuannya tak nampak ya..heheee so kalau tak sempat gie beli tu tengok ajee lee kat sini ya....


note : so ada yang teringin belajar membuat coklat sendiri contact ida at merpati66@gmail.com ya..kelas bermula 26/9

1 comment:

PelikBinAjaib said...

Salam, oh ada bengkel membuat coklat. Boleh la nak belajar cara membuat coklat. Memang puas hati kalau dapat buat coklat buatan tangan sendiri.