Ida Bakery - Daily Baking Class
Day & Night the 1st in KL...

Location : No 77 , Lorong Keramat 1, Kg Dato Keramat, 50400 Kuala lumpur

Note : depan stesen Putra Damai dan sebelah KANAN Keramat Mall
[rumah warna kelabu ,pagar putih]

tel : 0163357790 : sebarang pertanyaan or masaalah ,sila emails ajee ya..
emails : merpati66@gmail.com. fb : Ida Shops
http://www.facebook.com/IdaDailyBakingClass

Mbb acc : 1640-7000-8333
kelas bermula at 9.30am till finish modul ..



NOTE : "Open" bermaksud pada tarikh itu belum ada apa2 kelas , jika anda ingin belajar pada hari itu hubungi ida untuk belajar apa2 modul atas pilihan anda ya...

Pelajar tidak dibenarkan membawa anak kecik semasa kelas , supaya tiada gangguan.

WITH IMMEDIATE EFFECT - DEPOSIT UNTUK YURAN MESTI DIJELAS KAN 3 HARI SEBELUM KELAS, TIADA DEPOSIT , KELAS AUTOMATIK BATAL .HARAP MAKLUM DAN NO SMS.

REASON : DAH LETIH BANYAK KALI KENA TIPU....JADI LU FIKIR LEE SENDIRI YA..YANG DAH BAYAR DEPOSIT PULAK, KALAU TAK DATANG , NO REFUND YA..HARAP MAKLUM , NO B/FORWARD..

------------------

SEPTEMBER 2014

=====

13hb Sabtu At 930am till 12pm
Kelas Cookies POD - Nuttela & Peanut Butter
fees only RM100 .
group of 4 person

14hb Ahad at 930am till 12pm
Kelas Takoyaki & homemade sos
fees only RM150 - free tako pan
group of 4 person

15hb - OPEN FOR PERSONAL CLASS
Sila pilih modul pilihan anda sendiri dan
whatsapp to 0163357790

16hb Selasa at 930am till 1130am
Kelas Personal Macarons

16hb selasa 2 pm
kelas Personal - Jala mas


17-19hb - OPEN FOR PERSONAL CLASS
Sila pilih modul pilihan anda sendiri dan
whatsapp to 0163357790

20hb Sabtu at 930am till 1pm
Kelas Popiah Basah - belajar membuat kulit popiah serta sos yang sedap
fees only RM100
group of 4 person

21hb Ahad at 10am till 1230pm
Kelas demo - Chocolate Ecstacy Ice Cake
RM100 perhead - group of 4 - x cukup orang kelas batal
fees only RM250 - bawak balik kek saiz 7 inci yang dihias sendiri.

22-26hb : OPEN FOR PERSONAL CLASS

27hb : Sabtu at 930am till 12pm
kelas demo - Tiramisu Puding Cake & Tutty Frutty Pudding cake
Fees only RM100 perhead - group of 4 - x cukup orang kelas batal.

28hb : Ahad at 930am till 12pm
Kelas Cookies POD - Peanut Buttter & Nuttela
fees only Rm100 - group of 2 or more

Sila pilih modul pilihan anda sendiri dan
whatsapp to 0163357790

27hb Sabtu at 930am till finish
Kelas Chocolate Ecstacy Ice Cake
fees only RM100 [demo only ]


berminat sila whatsapp nama to 0163357790 :)



Thursday, September 10, 2009

Cara Membuat Coklat - Majalah Aniqah Sept 09




Salam untuk semua

Ingat tak ida ada cerita ada shoot pasal cara2 membuat coklat pada bulan julai, sekarang baru keluar majalah Aniqah keluaran Sept, 09. Yang keluar cuma cara2 membuat coklat ajee...tangan tuannya yang nampak tuannya tak nampak ya..heheee so kalau tak sempat gie beli tu tengok ajee lee kat sini ya....


note : so ada yang teringin belajar membuat coklat sendiri contact ida at merpati66@gmail.com ya..kelas bermula 26/9

1 comment:

PelikBinAjaib said...

Salam, oh ada bengkel membuat coklat. Boleh la nak belajar cara membuat coklat. Memang puas hati kalau dapat buat coklat buatan tangan sendiri.