Ida Bakery - Daily Baking Class
Day & Night the 1st in KL...

Location : No 77 , Lorong Keramat 1, Kg Dato Keramat, 50400 Kuala lumpur

Note : depan stesen Putra Damai dan sebelah KANAN Keramat Mall
[rumah warna kelabu ,pagar putih]

tel : 0163357790 : sebarang pertanyaan or masaalah ,sila emails ajee ya..
emails : merpati66@gmail.com. fb : Ida Shops
http://www.facebook.com/IdaDailyBakingClass

Mbb acc : 1640-7000-8333
kelas bermula at 9.30am till finish modul ..



NOTE : "Open" bermaksud pada tarikh itu belum ada apa2 kelas , jika anda ingin belajar pada hari itu hubungi ida untuk belajar apa2 modul atas pilihan anda ya...

Pelajar tidak dibenarkan membawa anak kecik semasa kelas , supaya tiada gangguan.

WITH IMMEDIATE EFFECT - DEPOSIT UNTUK YURAN MESTI DIJELAS KAN 3 HARI SEBELUM KELAS, TIADA DEPOSIT , KELAS AUTOMATIK BATAL .HARAP MAKLUM DAN NO SMS.

REASON : DAH LETIH BANYAK KALI KENA TIPU....JADI LU FIKIR LEE SENDIRI YA..YANG DAH BAYAR DEPOSIT PULAK, KALAU TAK DATANG , NO REFUND YA..HARAP MAKLUM , NO B/FORWARD..

------------------

SEPTEMBER 2014

=====

6hb Sabtu At 930am till 12pm
Kelas Cookies POD - Nuttela & Peanut Butter
fees only RM100 .

7hb Ahad - NO CLASS

8- 12hb - OPEN FOR PERSONAL CLASS
Sila pilih modul pilihan anda sendiri dan
whatsapp to 0163357790

13hb Sabtu At 930am till 1pm
Kelas Puding Raja - belajar membuat jala mas dan puding raja
fees only RM280 [student baru ] & RM250 for regular student - percuma alat utk membuat jala mas

14hb Ahad at 930am till 1pm
Kelas Dim Sum - belajar membuat dim sum halal n sos serta wantan
fees only RM250 [student baru ] & RM200 [regular student]

15-19hb - OPEN FOR PERSONAL CLASS
Sila pilih modul pilihan anda sendiri dan
whatsapp to 0163357790

20hb Sabtu at 930am till 1pm
Kelas Popiah Basah - belajar membuat kulit popiah serta sos yang sedap
fees only RM100

21hb Ahad at 930am till 1pm
Kelas Deco Cake Fondant - belajar teknik2 membalut kek dengan fondant serta hiasan
fees only RM250 - bawak balik kek saiz 7 inci yang dihias sendiri.

22-26hb : OPEN FOR PERSONAL CLASS
Sila pilih modul pilihan anda sendiri dan
whatsapp to 0163357790


berminat sila whatsapp nama to 0163357790 :)



Thursday, September 10, 2009

Cara Membuat Coklat - Majalah Aniqah Sept 09




Salam untuk semua

Ingat tak ida ada cerita ada shoot pasal cara2 membuat coklat pada bulan julai, sekarang baru keluar majalah Aniqah keluaran Sept, 09. Yang keluar cuma cara2 membuat coklat ajee...tangan tuannya yang nampak tuannya tak nampak ya..heheee so kalau tak sempat gie beli tu tengok ajee lee kat sini ya....


note : so ada yang teringin belajar membuat coklat sendiri contact ida at merpati66@gmail.com ya..kelas bermula 26/9

1 comment:

PelikBinAjaib said...

Salam, oh ada bengkel membuat coklat. Boleh la nak belajar cara membuat coklat. Memang puas hati kalau dapat buat coklat buatan tangan sendiri.