Ida Bakery - Daily Baking Class
Day & Night the 1st in KL...

Location : No 77 , Lorong Keramat 1, Kg Dato Keramat, 50400 Kuala lumpur

Note : depan stesen Putra Damai dan sebelah KANAN Keramat Mall
[rumah warna kelabu ,pagar putih]

tel : 0163357790 : sebarang pertanyaan or masaalah ,sila emails ajee ya..
emails : merpati66@gmail.com. fb : Ida Shops
http://www.facebook.com/IdaDailyBakingClass

Mbb acc : 1640-7000-8333
kelas bermula at 9.30am till finish modul ..



NOTE : "Open" bermaksud pada tarikh itu belum ada apa2 kelas , jika anda ingin belajar pada hari itu hubungi ida untuk belajar apa2 modul atas pilihan anda ya...

Pelajar tidak dibenarkan membawa anak kecik semasa kelas , supaya tiada gangguan.

WITH IMMEDIATE EFFECT - DEPOSIT UNTUK YURAN MESTI DIJELAS KAN 3 HARI SEBELUM KELAS, TIADA DEPOSIT , KELAS AUTOMATIK BATAL .HARAP MAKLUM DAN NO SMS.

REASON : DAH LETIH BANYAK KALI KENA TIPU....JADI LU FIKIR LEE SENDIRI YA..YANG DAH BAYAR DEPOSIT PULAK, KALAU TAK DATANG , NO REFUND YA..HARAP MAKLUM , NO B/FORWARD..

2014
======

Kelas April at Ida bakery


20hb Ahad at 230am till finish
Kelas Ciscake leleh - RED VELVET, TIRAMISU & PANDAN
fees only RM200 terhad 4 orang sahaja.

21no class

22hb selasa - PERSONAL CLASS - CAKE IN CONTAINER

23hb NO CLASS

24hb - KELAS COOKIES RAYA SIRI 2 - DBKL

25hb - PERSONAL CLASS - POPIAH BASAH


26hb sabtu at 930am til finish
Kelas Takoyaki + homemade sos tako
fees only RM150 percuma kuali & berus khas

27hb Ahad - PERSONAL CLASS

28-30hb open for personal class


MAY
====

1st May - CUTI UMUM khamis
930am till finish - Kelas Cookies Raya Pilihan - 4jenis
Coconut Crunch, Melting Cheese Cookies, Sugee Brunie & RV Cheese Cookies
fees only RM150 - terhad utk 4 org sahaja

230pm : Kelas Homemade Pretzel Cookies - 2 jenis
fees only RM180


berminat sila whatsapp namad dan nyatakan kelas pilihan anda to 0163357790




Thursday, September 10, 2009

Cara Membuat Coklat - Majalah Aniqah Sept 09




Salam untuk semua

Ingat tak ida ada cerita ada shoot pasal cara2 membuat coklat pada bulan julai, sekarang baru keluar majalah Aniqah keluaran Sept, 09. Yang keluar cuma cara2 membuat coklat ajee...tangan tuannya yang nampak tuannya tak nampak ya..heheee so kalau tak sempat gie beli tu tengok ajee lee kat sini ya....


note : so ada yang teringin belajar membuat coklat sendiri contact ida at merpati66@gmail.com ya..kelas bermula 26/9

1 comment:

PelikBinAjaib said...

Salam, oh ada bengkel membuat coklat. Boleh la nak belajar cara membuat coklat. Memang puas hati kalau dapat buat coklat buatan tangan sendiri.