Ida Bakery - Daily Baking Class
Day & Night the 1st in KL...

Location : No 77 , Lorong Keramat 1, Kg Dato Keramat, 50400 Kuala lumpur

Note : depan stesen Putra Damai dan sebelah KANAN Keramat Mall
[rumah warna kelabu ,pagar putih]

tel : 0163357790 : sebarang pertanyaan or masaalah ,sila emails ajee ya..
emails : merpati66@gmail.com. fb : Ida Shops
http://www.facebook.com/IdaDailyBakingClass

Mbb acc : 1640-7000-8333
kelas bermula at 9.30am till finish modul ..



NOTE : "Open" bermaksud pada tarikh itu belum ada apa2 kelas , jika anda ingin belajar pada hari itu hubungi ida untuk belajar apa2 modul atas pilihan anda ya...

Pelajar tidak dibenarkan membawa anak kecik semasa kelas , supaya tiada gangguan.

WITH IMMEDIATE EFFECT - DEPOSIT UNTUK YURAN MESTI DIJELAS KAN 3 HARI SEBELUM KELAS, TIADA DEPOSIT , KELAS AUTOMATIK BATAL .HARAP MAKLUM DAN NO SMS.

REASON : DAH LETIH BANYAK KALI KENA TIPU....JADI LU FIKIR LEE SENDIRI YA..YANG DAH BAYAR DEPOSIT PULAK, KALAU TAK DATANG , NO REFUND YA..HARAP MAKLUM , NO B/FORWARD..

------------------

OGOS

=====

NEW MODUL BY IDA BAKERY

23hb Sabtu At 930am till 12pm
Kelas Homemade takoyaki & homemade sos
fees only RM150 percuma kuali n berus khas

24hb Ahad at 930am till 1pm
Kelas Cake in Jar [kek dlm botol kaca - 4 jenis, kek red velvet, kek coklat moist, kek lumut n Oreo cheesecake]
fees only RM220


berminat sila whatsapp nama to 0163357790 :)



Saturday, July 13, 2013

Kelas roti jala n kari ayam kaw2

as salam utk semua

Kelas roti jala n kari ayam selepas kelas cookies dihadiri oleh 3 generasi tu..kebetolan ajee tapi bukan dari 3 generasi ya..tahniah kpd yang hadir n selamat menjadi usahawan roti jala ya......suka tengok gambar mereka gembira bila dah tahu teknik2 mudah membuat roti jala...

note :kpd yang berminat nak belajar roti jala kelas personal sila pm ida at merpati66@gmail.com


No comments: