Ida Bakery - Daily Baking Class
Day & Night the 1st in KL...

Location : No 77 , Lorong Keramat 1, Kg Dato Keramat, 50400 Kuala lumpur

Note : depan stesen Putra Damai dan sebelah KANAN Keramat Mall
[rumah warna kelabu ,pagar putih]

tel : 0163357790 : sebarang pertanyaan or masaalah ,sila emails ajee ya..
emails : merpati66@gmail.com. fb : Ida Shops
http://www.facebook.com/IdaDailyBakingClass

Mbb acc : 1640-7000-8333
kelas bermula at 9.30am till finish modul ..



NOTE : "Open" bermaksud pada tarikh itu belum ada apa2 kelas , jika anda ingin belajar pada hari itu hubungi ida untuk belajar apa2 modul atas pilihan anda ya...

Pelajar tidak dibenarkan membawa anak kecik semasa kelas , supaya tiada gangguan.

WITH IMMEDIATE EFFECT - DEPOSIT UNTUK YURAN MESTI DIJELAS KAN 3 HARI SEBELUM KELAS, TIADA DEPOSIT , KELAS AUTOMATIK BATAL .HARAP MAKLUM DAN NO SMS.

REASON : DAH LETIH BANYAK KALI KENA TIPU....JADI LU FIKIR LEE SENDIRI YA..YANG DAH BAYAR DEPOSIT PULAK, KALAU TAK DATANG , NO REFUND YA..HARAP MAKLUM , NO B/FORWARD..

------------------

OCTOBER
========

14-16 NO CLASS

17hb Jumaat - 1030am
Kelas Personal - Ruquisimo - fully paid

18hb : Sabtu : 9am till 12.30pm
Kelas Personal Roti - Terhangat dipasaran
deposit paid

18hb : 230pm till 430pm
Kelas Cookies POD - Nuttela & Peanut butter
fees only RM100 [ 4 kosong]
student : 1] mariana 2] amirah

19hb : Ahad : 930am till 1230pm
Kelas Homemade Takoyaki & Sos
fees RM150 percuma 1 pan tako & berus khas [4 kosong]


19hb : Ahad : 230pm till 430pm
Kelas Cream Puff & Eclair
fees only RM100 [4 kosong]
student ; 1] amirah 2] hahim


20-24hb : open for personal class
sila pilih modul pilihan anda sendiri dan
whatsapp to 01633590

25hb : 930am till finish
Kelas Cupcake - deco 4 cupcake dari buttercream, 4 cupcake dari fondant , 2 teknik edible image & 2 teknik pipping gel
fees RM250

26hb : 930am till finish
Kelas Deco Fondant kek - belajar membalut kek dengan fondant, teknik mewarna fondant, teknik membentuk bunga rose n tulip & bawak balik kek saiz 6 setiap orang.

27-31 hb : open for personal class
sila pilih modul pilihan anda sendiri dan
whatsapp to 01633590

Saturday, July 13, 2013

Kelas roti jala n kari ayam kaw2

as salam utk semua

Kelas roti jala n kari ayam selepas kelas cookies dihadiri oleh 3 generasi tu..kebetolan ajee tapi bukan dari 3 generasi ya..tahniah kpd yang hadir n selamat menjadi usahawan roti jala ya......suka tengok gambar mereka gembira bila dah tahu teknik2 mudah membuat roti jala...

note :kpd yang berminat nak belajar roti jala kelas personal sila pm ida at merpati66@gmail.com


No comments: