Ida Bakery - Daily Baking Class
Day & Night the 1st in KL...

Location : No 77 , Lorong Keramat 1, Kg Dato Keramat, 50400 Kuala lumpur

Note : depan stesen Putra Damai dan sebelah KANAN Keramat Mall
[rumah warna kelabu ,pagar putih]

tel : 0163357790 : sebarang pertanyaan or masaalah ,sila emails ajee ya..
emails : merpati66@gmail.com. fb : Ida Shops
http://www.facebook.com/IdaDailyBakingClass

Mbb acc : 1640-7000-8333
kelas bermula at 9.30am till finish modul ..



NOTE : "Open" bermaksud pada tarikh itu belum ada apa2 kelas , jika anda ingin belajar pada hari itu hubungi ida untuk belajar apa2 modul atas pilihan anda ya...

Pelajar tidak dibenarkan membawa anak kecik semasa kelas , supaya tiada gangguan.

WITH IMMEDIATE EFFECT - DEPOSIT UNTUK YURAN MESTI DIJELAS KAN 3 HARI SEBELUM KELAS, TIADA DEPOSIT , KELAS AUTOMATIK BATAL .HARAP MAKLUM DAN NO SMS.

REASON : DAH LETIH BANYAK KALI KENA TIPU....JADI LU FIKIR LEE SENDIRI YA..YANG DAH BAYAR DEPOSIT PULAK, KALAU TAK DATANG , NO REFUND YA..HARAP MAKLUM , NO B/FORWARD..

------------------

OGOS

=====

NEW MODUL BY IDA BAKERY

23hb Sabtu At 930am till 12pm
Kelas Homemade takoyaki & homemade sos
fees only RM150 percuma kuali n berus khas

24hb Ahad at 930am till 1pm
Kelas Cake in Jar [kek dlm botol kaca - 4 jenis, kek red velvet, kek coklat moist, kek lumut n Oreo cheesecake]
fees only RM220


berminat sila whatsapp nama to 0163357790 :)



Saturday, January 26, 2013

kelas Takoyaki & Kaya Ball homemade

As salam utk semua

Kelas pertama diMsia...kelas membuat homemade takoyaki dan kaya ball, terima kasih kepada  Miss Celly, Norani, dan Yati...sebelum nie mereka dtg berlajar membuat crepe...

Insyahallah sesiapa yang dtg belajar membuat takoyaki tak perlu lagi beratur kat JJ ya...n belajar membuat kayaball sendiri .,yang pasti kaya ball yang dibuat ini lagi sedap dan terbaik dari yang jual diluar sana....hehee tak caya kan kan...mai mai dtg next kelas on 11hb February [ CUTI CNY]

note : sesiapa berminat nak joint next kelas , sila sms nama or emails to merpati66@gmail.com







No comments: