Ida Bakery - Daily Baking Class
Day & Night the 1st in KL...

Location : No 77 , Lorong Keramat 1, Kg Dato Keramat, 50400 Kuala lumpur

Note : depan stesen Putra Damai dan sebelah KANAN UTC Keramat Mall
[rumah warna kelabu ,pagar putih]

tel : 0163357790 : sebarang pertanyaan or masaalah ,sila emails ajee ya..
emails : merpati66@gmail.com. fb : Ida Shops
http://www.facebook.com/IdaDailyBakingClass

Mbb acc : 1640-7000-8333
kelas bermula at 9.30am till finish modul ..



NOTE : "Open" bermaksud pada tarikh itu belum ada apa2 kelas , jika anda ingin belajar pada hari itu hubungi ida untuk belajar apa2 modul atas pilihan anda ya...

Pelajar tidak dibenarkan membawa anak kecik semasa kelas , supaya tiada gangguan.

WITH IMMEDIATE EFFECT - DEPOSIT UNTUK YURAN MESTI DIJELAS KAN 3 HARI SEBELUM KELAS, TIADA DEPOSIT , KELAS AUTOMATIK BATAL .HARAP MAKLUM DAN NO SMS.

REASON : DAH LETIH BANYAK KALI KENA TIPU....JADI LU FIKIR LEE SENDIRI YA..YANG DAH BAYAR DEPOSIT PULAK, KALAU TAK DATANG MAAF
DEPOSIT X BOLEH DIKEMBALIKAN.




UTK KELAS PERSONAL, SILA PILIH MODUL
PILIHAN ANDA & TARIKH DAN WA 0163357790.


kelas group - Kelas Hokkaido baked cheese tart - original, hazelnut salted caramel & greentea
date 12hb Sabtu
masa 930am m till 1tgh
fees only RM180 new & RM150 regular
berminat sila WA 0163357790.

Kelas group -kelas dekorasi kek hantaran buttercream
date 27hb nov ahad
masa 930am till 1tgh
fees only RM250 new & RM200 regular

berminat sila WA 0163357790








Saturday, July 23, 2011

Kelas Cupcake Premier



As salam untuk semua

Kelas cupcake premier yang paling kecoh...mcm2 ragam tu, nak gelak ajee dibuatnya ragam masing2...bukan ajee berlajar buat cake tau tapi belajar2 mcm, till cara2 membuat terubuk ikan masin pun ada,..hehe hanya yg hadir kelas hari nie ajee yang tahu ya...sebab ada org dari bintulu yang ajarnya...Terima kasih kepada yang hadir hari nie , insyahallah semua dah boleh buat cake ya...dan selamat berjaya semua

note : ingin belajar membuat cupcake yang sedap, ringkas n mudah, contact ida at merpati66@gmail.com



hari ini dalam sejarah cikgu ada dlm kelas dengan murid2 ..hehee entah mcm leh terselit hari nie..

2 comments:

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

cupcake mmg best and untill now fifiey slalu nak makan cupcake saja.

Dg.Azizah's Bakery & Dg.Azizah's Local Seafood said...

Salam Kak Ida..TQ.Tq..tq ajar kami dengan seikhlas2nya....Buat teman2 yg baru d kenali d kelas pd hari ni...TQ juga atas kerjasama,penglibatan anda semua..tanpa anda sudah tentu suasana kelas takkan sempurna atas tunjuk ajar cikgu kita....terima kasih atas kemesraan anda...hingga tak kering gusi....ckgu pun turut sama kemesraannya...apa2 pun tak sangka cupcake pun siap juga lazat2 belaka....pembahagian semuanya ikut kebijaksanaanya..alhamdulillah...Jumpa lagi d lain kelas @ nak belajar kelas saya utk kongsi bersama pun boleh...hubungi saya d talian yg telah saya beri....