Ida Bakery - Daily Baking Class
Day & Night the 1st in KL...

Location : No 77 , Lorong Keramat 1, Kg Dato Keramat, 50400 Kuala lumpur

Note : depan stesen Putra Damai dan sebelah KANAN UTC Keramat Mall
[rumah warna kelabu ,pagar putih]

tel : 0163357790 : sebarang pertanyaan or masaalah ,sila emails ajee ya..
emails : merpati66@gmail.com. fb : Ida Shops
http://www.facebook.com/IdaDailyBakingClass

Mbb acc : 1640-7000-8333
kelas bermula at 9.30am till finish modul ..



NOTE : "Open" bermaksud pada tarikh itu belum ada apa2 kelas , jika anda ingin belajar pada hari itu hubungi ida untuk belajar apa2 modul atas pilihan anda ya...

Pelajar tidak dibenarkan membawa anak kecik semasa kelas , supaya tiada gangguan.

WITH IMMEDIATE EFFECT - DEPOSIT UNTUK YURAN MESTI DIJELAS KAN 3 HARI SEBELUM KELAS, TIADA DEPOSIT , KELAS AUTOMATIK BATAL .HARAP MAKLUM DAN NO SMS.

REASON : DAH LETIH BANYAK KALI KENA TIPU....JADI LU FIKIR LEE SENDIRI YA..YANG DAH BAYAR DEPOSIT PULAK, KALAU TAK DATANG MAAF
DEPOSIT X BOLEH DIKEMBALIKAN.




UTK KELAS PERSONAL, SILA PILIH MODUL
PILIHAN ANDA & TARIKH DAN WA 0163357790.


kelas group - Kelas Hokkaido baked cheese tart - original, hazelnut salted caramel & greentea
date 12hb Sabtu
masa 930am m till 1tgh
fees only RM180 new & RM150 regular
berminat sila WA 0163357790.

Kelas group -kelas dekorasi kek hantaran buttercream
date 27hb nov ahad
masa 930am till 1tgh
fees only RM250 new & RM200 regular

berminat sila WA 0163357790








Sunday, December 19, 2010

PROMOTION KELAS PASTRY BASKET -9/1/2011

As Salam untuk semua


Sempena tahun baru dan pembukaan kedai baru ida, Ida menawarkan harga istimewa kelas pastry basket khas untuk student2 ida bakery...tawaran nie khas untuk student yang pernah belajar kelas coklat,kelas fondant or kelas cupcake sahaja...

KELAS PASTRY BASKET - 9/1/2011 AHAD
MASA : 9.30AM till 2PM
FEES : RM150 sahaja - normal price RM180
MODUL KELAS : 1] Cara2 membuat adunan pastry yang tahan 6 bulan
2} Cara2 mengayam pasty membuat basket & tangkai, penutup
3] cara2 membuat tart nenas aneka bentuk serta mcm tart tu
boleh berkilat ya...

OPEN FOR 4 EX-STUDENT ONLY....so sesiapa yang berminat cepat2 sms ida
nama & kelas yang anda hadir dahulu tarikhnya ya..untuk pengesahan tempat..

ok nama2 yang akak hadir kelas pastry basket pada 9/1/2010
1] MARINA
2] CA'AH
3] ROZA
4] ANI

Photobucket

1 comment:

Aishah @ Ariffin @ Aqil said...

salam akak...
aishah dah lama usya pastry basket nih...teringin nak join tapi masa tak mengizinkan...ms duk jepun mmg jauh skrg duk mesia hubby lak bz...insyaAllah ade kelapangan nak join gak..