Ida Bakery - Daily Baking Class
Day & Night the 1st in KL...

Location : No 77 , Lorong Keramat 1, Kg Dato Keramat, 50400 Kuala lumpur

Note : depan stesen Putra Damai dan sebelah KANAN UTC Keramat Mall
[rumah warna kelabu ,pagar putih]

tel : 0163357790 : sebarang pertanyaan or masaalah ,sila emails ajee ya..
emails : merpati66@gmail.com. fb : Ida Shops
http://www.facebook.com/IdaDailyBakingClass

Mbb acc : 1640-7000-8333
kelas bermula at 9.30am till finish modul ..



NOTE : "Open" bermaksud pada tarikh itu belum ada apa2 kelas , jika anda ingin belajar pada hari itu hubungi ida untuk belajar apa2 modul atas pilihan anda ya...

Pelajar tidak dibenarkan membawa anak kecik semasa kelas , supaya tiada gangguan.

WITH IMMEDIATE EFFECT - DEPOSIT UNTUK YURAN MESTI DIJELAS KAN 3 HARI SEBELUM KELAS, TIADA DEPOSIT , KELAS AUTOMATIK BATAL .HARAP MAKLUM DAN NO SMS.

REASON : DAH LETIH BANYAK KALI KENA TIPU....JADI LU FIKIR LEE SENDIRI YA..YANG DAH BAYAR DEPOSIT PULAK, KALAU TAK DATANG MAAF
DEPOSIT X BOLEH DIKEMBALIKAN.




UTK KELAS PERSONAL, SILA PILIH MODUL
PILIHAN ANDA & TARIKH DAN WA 0163357790.


kelas group - Kelas Hokkaido baked cheese tart - original, hazelnut salted caramel & greentea
date 12hb Sabtu
masa 930am m till 1tgh
fees only RM180 new & RM150 regular
berminat sila WA 0163357790.

Kelas group -kelas dekorasi kek hantaran buttercream
date 27hb nov ahad
masa 930am till 1tgh
fees only RM250 new & RM200 regular

berminat sila WA 0163357790








Thursday, May 20, 2010

Gurney Height Homestay

Gurney height Home Stay -
Address : Unit D-11-3 Condominium Gurney height
Jalan Bukit Keramat, kuala lumpur
Tel : 0163357790

Jenis Bilik

1] Bilik 1 - 1 katil queen saiz
- lengkap dengan aircond
- bantal 4 biji
- selimut
- sejadah untuk solat

HARGA RM90 - satu mlm

2] Bilik 2 - 2 katil bujang
- lengkap dengan aircond
- setiap katil ada 2 biji bantal
- sejadah untuk solat

HARGA RM90 - satu mlm


KEMUDAHAN LAIN
- family hall - boleh digunakan untuk menonton tv or untuk tidor
-tilam tambahan disediakan untuk keluarga ramai untuk difamily hall - dengan bayaran tambahan hanya RM20 sahaja, satu tilam queen saiz

- peti sejuk
- mesin basuh - semi manual
- tempat air panas untuk minoman
- tempat makanan 24jam ditingkat 5 - ada cafe & kedai mamak
- security 24 jam

-surau ditingkat 5

- masjid 5 minit jalan kaki dari condo
- 10 ke KLCC dengan menaiki teksi or kenderaan sendiri
- kedai dobi - ditingkat 5
- pasar keramat jalan kaki 5 minit sahaja - ada menjual pelbagai jenis kueh mueh dan makanan.
- kolam renang

- 10minit dari LRT Putra Damai

- berdekatan dengan UTM Jalan Semarak, Mindeff

KEMUDAHAN TAMBAHAN - ATAS PERMINTAAN
- Night tour round KL - satu mlm RM50 sahaja - melawat pasar2 mlm
seperti DownTown Cheras,Jalan Tuanku Abdul Rahman, KLCC, atau atas permintaan boleh dirundingkan,


TEMPAHAN BILIK PERLU DILAKUKAN 3 MINGGU AWAL, SILA HUBUNGI IDA AT 0163357790 ATAU
emails to merpati66@gmail.com.

BAYARAN BILIK HENDAKLAH DIBAYAR TERLEBIH DAHULU
SEBELUM TINGGAL DIHOMESTAY GURNEY HEIGHT.

PEMBAYARAN MELALUI ACC MBB UNDER NORAIDAH ISMAIL
NO ACC - 1640-7000-8333


NOTE : HARGA ISTIMEWA JIKA BERLAJAR DI IDA BAKERY

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

1 comment:

jalilah_jy said...

salam ida..

ilah mama jihah ni,,

wah bsnes rumah lak nie hehe..bagus2.. rasanye home stay ni sistem dia ada tuan rumah... yg ni ada tuan rumah ker tak?? bagus nii kalau ada saudara mara nak dtg kl leh cari umah mcm ni.. lengkap..