Ida Bakery - Daily Baking Class
Day & Night the 1st in KL...

Location : No 77 , Lorong Keramat 1, Kg Dato Keramat, 50400 Kuala lumpur

Note : depan stesen Putra Damai dan sebelah KANAN UTC Keramat Mall
[rumah warna kelabu ,pagar putih]

tel : 0163357790 : sebarang pertanyaan or masaalah ,sila emails ajee ya..
emails : merpati66@gmail.com. fb : Ida Shops
http://www.facebook.com/IdaDailyBakingClass

Mbb acc : 1640-7000-8333
kelas bermula at 9.30am till finish modul ..



NOTE : "Open" bermaksud pada tarikh itu belum ada apa2 kelas , jika anda ingin belajar pada hari itu hubungi ida untuk belajar apa2 modul atas pilihan anda ya...

Pelajar tidak dibenarkan membawa anak kecik semasa kelas , supaya tiada gangguan.

WITH IMMEDIATE EFFECT - DEPOSIT UNTUK YURAN MESTI DIJELAS KAN 3 HARI SEBELUM KELAS, TIADA DEPOSIT , KELAS AUTOMATIK BATAL .HARAP MAKLUM DAN NO SMS.

REASON : DAH LETIH BANYAK KALI KENA TIPU....JADI LU FIKIR LEE SENDIRI YA..YANG DAH BAYAR DEPOSIT PULAK, KALAU TAK DATANG MAAF
DEPOSIT X BOLEH DIKEMBALIKAN.




UTK KELAS PERSONAL, SILA PILIH MODUL
PILIHAN ANDA & TARIKH DAN WA 0163357790.


kelas group - Kelas Hokkaido baked cheese tart - original, hazelnut salted caramel & greentea
date 12hb Sabtu
masa 930am m till 1tgh
fees only RM180 new & RM150 regular
berminat sila WA 0163357790.

Kelas group -kelas dekorasi kek hantaran buttercream
date 27hb nov ahad
masa 930am till 1tgh
fees only RM250 new & RM200 regular

berminat sila WA 0163357790








Wednesday, January 13, 2010

Wanita Hari Ini TV3 - 14/1/2010 12pm

Salam untuk semua

Rakaman nie dilakukan pada hari isnin hari tu tapi ida tak sempat nak posting kat sini..tapi akan disiarkan pada hari nie 14/1/2010 at 12pm dlm rancangan Wanita Hari nie ya...so kalau sempat tengok tu leh tengok cerita pasal shopping mopping lee , slot pun kejap ajee..so jom tengok gambar2 masa rakaman kat condo ida ya...layannnnnnnnn



nie acara beramah mesra dengan pengacara WHI Azura n cameramanya..sebelum rakaman bermula ya...



Bab yang nie pulak, cameraman n pengacara tengah kasi arahan nak berdiri kat mana tu...adehhh kat lorong tu jugak dia orng suka wat shoot tu..hehee


nie pulak masa rakaman dilakukkan..hehe macam mak aji lak ya..hehe pakai jubah nak cover lemak2 tu hehehe


opssssssssssssss sizura cakap...depan sikit depan sikit haaaaaaaaa kat sini ya..hehe


ok duduk lak sambil bercerita pasal hasil shopping mopping ya...tapi akak suka pelita dan teko..oooooo sizura sambil borak sambil interview tu..


waktu nie dah abis rakaman...kali nie giliran akak lak interview sizura tu..kehekehhhh nasib lee kau zura..hehe

4 comments:

Sheila said...

salam k.ida mesti negok ni x nak miss..dah set jam kul 12 takut telepas hahaha tahniah ye kak....semoga menjadi wanita lebih bejaya lagi Amin..sokong akk

boxhousestudio said...

hello geng...tahniah!!!...sumer dah tip top ...satu je...jug biru lama tu nape ada kat atas coffee table tu....hik hik hik

Jasmeen said...

mmg nak tgk siang td...tup2 kul 12, power failure smpi kul 2...nyampah betoiii...
ooo..igt citer wat coklat...ghopernyerr citer psl shopping...!!

dlittlekitchen said...

salam k.ida... wah! kelas masuk TV laa plak.. congrats... (x sempat tgk coz kejer huhuhu)