Ida Bakery - Daily Baking Class
Day & Night the 1st in KL...

Location : No 77 , Lorong Keramat 1, Kg Dato Keramat, 50400 Kuala lumpur

Note : depan stesen Putra Damai dan sebelah KANAN Keramat Mall
[rumah warna kelabu ,pagar putih]

tel : 0163357790 : sebarang pertanyaan or masaalah ,sila emails ajee ya..
emails : merpati66@gmail.com. fb : Ida Shops
http://www.facebook.com/IdaDailyBakingClass

Mbb acc : 1640-7000-8333
kelas bermula at 9.30am till finish modul ..



NOTE : "Open" bermaksud pada tarikh itu belum ada apa2 kelas , jika anda ingin belajar pada hari itu hubungi ida untuk belajar apa2 modul atas pilihan anda ya...

Pelajar tidak dibenarkan membawa anak kecik semasa kelas , supaya tiada gangguan.

WITH IMMEDIATE EFFECT - DEPOSIT UNTUK YURAN MESTI DIJELAS KAN 3 HARI SEBELUM KELAS, TIADA DEPOSIT , KELAS AUTOMATIK BATAL .HARAP MAKLUM DAN NO SMS.

REASON : DAH LETIH BANYAK KALI KENA TIPU....JADI LU FIKIR LEE SENDIRI YA..YANG DAH BAYAR DEPOSIT PULAK, KALAU TAK DATANG , NO REFUND YA..HARAP MAKLUM , NO B/FORWARD..

------------------

OCTOBER
========

14-16 NO CLASS

17hb Jumaat - 1030am
Kelas Personal - Ruquisimo - fully paid

18hb : Sabtu : 9am till 12.30pm
Kelas Personal Roti - Terhangat dipasaran
deposit paid

18hb : 230pm till 430pm
Kelas Cookies POD - Nuttela & Peanut butter
fees only RM100 [ 4 kosong]
student : 1] mariana 2] amirah

19hb : Ahad : 930am till 1230pm
Kelas Homemade Takoyaki & Sos
fees RM150 percuma 1 pan tako & berus khas [4 kosong]


19hb : Ahad : 230pm till 430pm
Kelas Cream Puff & Eclair
fees only RM100 [4 kosong]
student ; 1] amirah 2] hahim


20-24hb : open for personal class
sila pilih modul pilihan anda sendiri dan
whatsapp to 01633590

25hb : 930am till finish
Kelas Cupcake - deco 4 cupcake dari buttercream, 4 cupcake dari fondant , 2 teknik edible image & 2 teknik pipping gel
fees RM250

26hb : 930am till finish
Kelas Deco Fondant kek - belajar membalut kek dengan fondant, teknik mewarna fondant, teknik membentuk bunga rose n tulip & bawak balik kek saiz 6 setiap orang.

27-31 hb : open for personal class
sila pilih modul pilihan anda sendiri dan
whatsapp to 01633590

Friday, January 1, 2010

Majalah Midi Jan 2010









Salam untuk semua

Majalah nie pun ida baru dpt dari Zai ,tak sempat nak mencari dikedai sebab masa tu ida cuti lagi kat indon...terima kasih ya zai tolong belikan...mmmm cerita kali nie pasal dekorasi umah lee tapi lee cantik pun semua barng deco ida barang murah ajee ya...jgn lee cari vantage or RA , ida tak ada pun sekadar barang2 murah dari KK tunggu sale or barang2 recycle ajee ya, yang penting dpt berdeco pun jadi lee rumah pun umah tecik ajee mcm bird house ajee...hehe so jom layannnnnnnnn

4 comments:

cguct1970 said...

salam kak...waaaa, tahniah la ya umah masuk dalam majalah..masih ingat lg masa ct datang tu kan umah akak tengah bz dicat..hehehe..kesan cat pada suar ct pun ada lg taw kak...wakakakaka...

anyway TQ sebab masukkan link ct ya...sayang akak...

aida said...

wah..k.ida..cam umah baru..dh 2 kali sya dtg..tp ms 2nd time tu dh nmpk akknyer 'giler' deco...apa2 pun tahniah..moga murah rezeki.. ingat COKLAT ingat k.ida

MIDNITE BAKER said...

uuuuu ganaihhh dah umahhhh....kena p beli buku midi gak nih....nnti bila2 aqis datang lagi umah k ida tau hehehhehe...

sabrina said...

salam kak ida.congratulations coz crite akak masuk majalah midi and also masuk tv.kelass gitu...i'm very happy for u =).