Ida Bakery - Daily Baking Class
Day & Night the 1st in KL...

Location : No 77 , Lorong Keramat 1, Kg Dato Keramat, 50400 Kuala lumpur

Note : depan stesen Putra Damai dan sebelah KANAN UTC Keramat Mall
[rumah warna kelabu ,pagar putih]

tel : 0163357790 : sebarang pertanyaan or masaalah ,sila emails ajee ya..
emails : merpati66@gmail.com. fb : Ida Shops
http://www.facebook.com/IdaDailyBakingClass

Mbb acc : 1640-7000-8333
kelas bermula at 9.30am till finish modul ..



NOTE : "Open" bermaksud pada tarikh itu belum ada apa2 kelas , jika anda ingin belajar pada hari itu hubungi ida untuk belajar apa2 modul atas pilihan anda ya...

Pelajar tidak dibenarkan membawa anak kecik semasa kelas , supaya tiada gangguan.

WITH IMMEDIATE EFFECT - DEPOSIT UNTUK YURAN MESTI DIJELAS KAN 3 HARI SEBELUM KELAS, TIADA DEPOSIT , KELAS AUTOMATIK BATAL .HARAP MAKLUM DAN NO SMS.

REASON : DAH LETIH BANYAK KALI KENA TIPU....JADI LU FIKIR LEE SENDIRI YA..YANG DAH BAYAR DEPOSIT PULAK, KALAU TAK DATANG MAAF
DEPOSIT X BOLEH DIKEMBALIKAN.




UTK KELAS PERSONAL, SILA PILIH MODUL
PILIHAN ANDA & TARIKH DAN WA 0163357790.


kelas group - Kelas Hokkaido baked cheese tart - original, hazelnut salted caramel & greentea
date 12hb Sabtu
masa 930am m till 1tgh
fees only RM180 new & RM150 regular
berminat sila WA 0163357790.

Kelas group -kelas dekorasi kek hantaran buttercream
date 27hb nov ahad
masa 930am till 1tgh
fees only RM250 new & RM200 regular

berminat sila WA 0163357790








Tuesday, October 13, 2009

Shooting for Majalah Nur









Salam untuk semua

Syukur alhamdulillah kali nie shooting berjalan dengan lancar, terima kasih kepada team dari Majalah Nur yang sudi datang tengok ida wat demo homemade coklat...shoot untuk 6 resepi sahaja mula pukul 11.30am till 2pm ajee..jom tengok aksi2 the team from Majalah nur...tuan rumah pun sibuk snap gambar mereka..hehee baru tahu bukan senang nak ambil gambar ya..kena ada lighting lee , cahaya mesti cukup , tak kena gaya kena guna additional peralatan ..tu yang cermin pun kena guna jugak...kalau ida lak ambil pic dok snap aje..hehe tu lee beza cameraman dengan baking woman..hehe

7 comments:

Anis Hartini Haron said...

caya la kak ida.. :)

atie said...

Salam Ida,

teruja sungguh nak belajar buat coklat nanti kalau ada kelapangan kita hubungi ida ye... meh tengok koleksi hantaran di blog saya...

kakchik said...

salam kak ida.
tahniah kak!
dalam NUR bulan depan ke keluar kak?
tak sabar nak tengok hasilnya.

SweetSue Cupcakes said...

wah..mmg famous la hasil2 tangan kak ida..semua masuk majalah..glamer2.. heheh..nway, congratz :)

Jasmeen said...

wahhh...dah pemes kakak ku ini....kuar masuk mag & TV...congrate kak...!!!
Umah lawoooo tu...english style!!

~PakKaramu~ said...

Salam ziarah dari Pak Karamu

watyz said...

cayalah kak ida...tahniah yer!!!
semakin glamer akak skrg ni...