Ida Bakery - Daily Baking Class
Day & Night the 1st in KL...

Location : No 77 , Lorong Keramat 1, Kg Dato Keramat, 50400 Kuala lumpur

Note : depan stesen Putra Damai dan sebelah KANAN UTC Keramat Mall
[rumah warna kelabu ,pagar putih]

tel : 0163357790 : sebarang pertanyaan or masaalah ,sila emails ajee ya..
emails : merpati66@gmail.com. fb : Ida Shops
http://www.facebook.com/IdaDailyBakingClass

Mbb acc : 1640-7000-8333
kelas bermula at 9.30am till finish modul ..



NOTE : "Open" bermaksud pada tarikh itu belum ada apa2 kelas , jika anda ingin belajar pada hari itu hubungi ida untuk belajar apa2 modul atas pilihan anda ya...

Pelajar tidak dibenarkan membawa anak kecik semasa kelas , supaya tiada gangguan.

WITH IMMEDIATE EFFECT - DEPOSIT UNTUK YURAN MESTI DIJELAS KAN 3 HARI SEBELUM KELAS, TIADA DEPOSIT , KELAS AUTOMATIK BATAL .HARAP MAKLUM DAN NO SMS.

REASON : DAH LETIH BANYAK KALI KENA TIPU....JADI LU FIKIR LEE SENDIRI YA..YANG DAH BAYAR DEPOSIT PULAK, KALAU TAK DATANG MAAF
DEPOSIT X BOLEH DIKEMBALIKAN.




UTK KELAS PERSONAL, SILA PILIH MODUL
PILIHAN ANDA & TARIKH DAN WA 0163357790.


kelas group - Kelas Hokkaido baked cheese tart - original, hazelnut salted caramel & greentea
date 12hb Sabtu
masa 930am m till 1tgh
fees only RM180 new & RM150 regular
berminat sila WA 0163357790.

Kelas group -kelas dekorasi kek hantaran buttercream
date 27hb nov ahad
masa 930am till 1tgh
fees only RM250 new & RM200 regular

berminat sila WA 0163357790








Tuesday, January 13, 2009

Char Kuew Tiaw

Ok nie resepi sempoi ,mcm yang selalu kita tengok org jual kat pasar or kat gerai2 tu , kali jom kita wat sendiri lak ya

CHAR KUEW TIAW

Bahan
Sebungkus char keow tiaw
cili giling [nie dah siap blender ngan bawan putih + bawang merah ]
togeh / daun kuchai - ikut suka
udang or fish ball
garam,serbuk ayam
sos tiram
kicap manis
telur ayam
minyak utk menumis
sedikit air untuk kuah

caranya :
panaskan sedikit minyak
tumis cili hingga masak -masukkan sos tiram + kicap manis + sikit air
masukkan telur - kacau kejap
akhir masukkan keow tiaw - kacau kejap
akhir masukkan - udang + togeh
hidangkan masa panas2

note : leh makan ngan cili potong or cili jeruk ikut suka

No comments: